tisdag 24 april 2018

Det blev lite intensivt

Full fart hos oss just nu!
Valparna blev 5 veckor i måndags, vilket firades med kloklippning och avmaskning :-) De växer och utvecklas precis som de ska och det är så härligt nu när man börjar ana lite mer om deras personligheter. Även hundmamman Blizz mår utmärkt.

Helgen ägnades åt trevliga besök av familjer som ska ha en valp från kullen och vi hade många givande och roliga samtal med alla om båda det ena och det andra inför kommande livet med en retriever! Valparna äter tre måltider per dag nu, leker och brottas med varandra och får komma ut varje dag. Vid fint väder blir det lite längre utevistelser och vid sämre väder lite kortare.

Tanken var att ta nya fina bilder på valparna till hemsidan igår men tyvärr hände det något tråkigt som ställde till det. Vår kära gamla Gemma, nästan 13 år och valparnas mormor, skadade nämligen en av sina klor så illa att den fick avlägsnas vid en akut operation och nu vilar Gemma hemma med en tratt i huvudet, bandage vid foten och är rätt så medtagen. Tur att vi har världens bästa veterinär så nära oss och som alltid ställer upp även på kort varsel. Ett stort eloge till dig!

Så ha lite tålamod med väntan på nya valpbilder, vi jobbar så på så gott det går men det är lite rörigt just nu...:-)

Lilla Christopher hjälper till med valparna
och tycker om att mysa med dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar