Om oss


Matte och Blaser på jaktprov.
Familjen består av Susanna, Seppo och vår son Christopher som är i förskoleålder. Tidigare hunderfarenheter har vi av raserna hovawart, tax, setters och sankt bernhardshund innan retrievern kom i bilden.

Susannas första retriever var en flat och genom henne vaknade intresset för apportering och jaktprov. År 2003 köpte Susanna sin första labrador och under samma år registrerades kennelnamnet Designerline.
Kennelns första valpkull såg dagens ljus i september 2005.                  

Kennelmatte med hundarna i
Roslagens skärgård
sommar 2014.
Fågeljakts debuten 2006 gav mersmak och sedan dess har det blivit en hel del jakter på and, fasan och rapphöns, ibland även jakt på skogsfågel. Labradorerna i huset tränar också apportering och startar på prov.

2011 kompletterades flocken med en jaktspaniel. Tillsammans med honom har vi fått nya erfarenheter av att stöta fågel på jakterna, vilket har varit lärorikt.

2016 skaffade vi en ny ras till kenneln - shetland sheepdog, sheltie. Vi är väldigt nöjda med vår sheltietik och ser fram emot valpar efter henne framöver. Vi kommer även att delta på utställningar och viltspårprov med shelties.

Kenneln finns i Rörvik på Väddö i hjärtat av den vackra Roslagen med fantastiska marker runt omkring. Välkommen till oss!Hushållets hundar i januari 2018:
Maya, Deana, Blaser, Rio och Gemma.