onsdag 27 november 2019

Tävlingsresultat och hälsoresultat

Ett stort GRATTIS till Siw & D.Gemmas Minna som varit ute på viltspårsprov och fått två stycken 1:a pris i öppen klass och därmed kan Minna nu efter tre raka ettor titulera sig Svensk Viltspårschampion! Fantastiskt roligt, ytterligare en champion i kenneln :-) Domaren hade givit mycket bra kritik till ekipaget och de allra högsta poäng så man kan inte annat än vara så himla nöjd och glad!

Även några hälsoresultat har kommit in, nämligen D.Liljas Dixi är röntgad i höfter med B/C och armbågar 0 och hittills kan man vara ganska nöjd totalt sätt med L-kullens röntgenresultat. Vi håller tummarna för de sista två hundarna i kullen att de skulle få bra resultat.

Vidare har vi fått svar från de tyska företaget Laboklin för ett gentest vi skickat till analys från vår egen labrador Maya och hon är lyckligtvis fri från SD2 anlaget, alltså genotyp normal N/N. Jätte kul och nu planerar vi för hennes första valpkull till nästa år. Maya ska paras från nästa löp, vilket beräknas komma i april. Mer om den planerade kullen kan du läsa under Planerade kullar efter årsskiftet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar