fredag 4 januari 2019

Lugnet efter stormen

Vilken storm vi har haft i Roslagen, aldrig förut sett så många omkullfallna träd och förödelse som efter de senaste dagarna! Vi har haft tur, inga träd på vår tomt eller på byggnader, och vi var strömlösa "endast" ett halvt dygn. På granntomtar har det fallit däremot massor med träd, på närliggande vägar och skogar också och det syns överallt att det har varit en rejäl storm i området.

Trots stormen, lyckades vi leverera alla valpar enligt planerna - tack till alla tappra familjer som åkte ut för att hämta sina valpar oavsett vädret! De flesta hann flytta innan den värsta blåsten, och de sista som åkte hade klarat sig bra också. Enligt färska rapporter har valparna anpassat sig väldigt bra i sina nya hem och vi kommer att fortsätta följa dem med spänning framöver :-) I maj kommer vi att ha valpträff för D-kullen och vi ser redan framemot att få träffa dessa härliga små individer och deras trevliga ägare igen.

Hos oss finns fortfarande kvar hanvalpen Danny, som nu kallas för Haddock, och han ska bo med oss tills han är grundtränad och blivit ca 5 månader. Full rulle med andra ord i torpet ;-)  i o m att vi har även sheltievalpen Alexa hemma som nu blivit 15 veckor och behöver en hel del dressyr just nu :-)

Denna syn möter man överallt i Roslagen nu...

Hundarna tycker dock att det är skojigt att hoppa över
alla träd och springa runt dem i skogen :-)

Här brukar vi gå våra promenader,
men nu får vi ta omvägar en hel del.

Alla fem vuxna hundar hos oss idag.
Imorgon åker Lilja hem till sin familj i Tyresö,
tack fina Lilja för denna tid tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar