lördag 16 juli 2016

Mitt i sommaren

Sommaren skrider framåt och efter några mycket regniga dagar har vi återigen ett fint och soligt väder. Tiken Blizz har åkt hem till sin matte och husse i Storvik utanför Falun. Om hon har hoppat över sitt sommarlöp eller om löpet är bara rejält försenad vet vi inte, tyvärr!

Alla som har varit med på den preliminära kölistan för en valp behåller såklart sina platser och så fort det börjar hända något, kontaktar vi var och en. Vi hoppas och tror att löpet är endast försenad och att Blizz kommer igång inom närmaste månaderna. Återstå att se!

Tikarna Gemma och Blizz busar
på tomten


Vår gammeltik Gemma har lyckats slita sönder en klo (i sporren), men för övrigt har hundarna varit skonade hela året från alla incidenter som speciellt kan inträffa under sommaren här på landet (ormbett, getingstick mm). Husse blev dock stucken av geting i ansiktet stackaren när han skulle jobba med nya vindskivor uppe på taket, auts...

Vi önskar alla bloggläsare en fortsatt härlig sommar och hoppas på att kunna uppdatera spännande nyheter här framöver kring den kommande kullen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar