onsdag 18 maj 2016

Datorhaveri men nu är vi igång igen

Datorn pajade lagom till vår kennelträff på Märsta Sigtuna BK i april, så vi har inte kunnat lägga upp några bilder från den trevliga träningshelgen och inte kunnat göra andra uppdateringar heller. Hur som, nu har vi en ny dator och uppdateringarna kommer att ske mycket flitigare framöver!

Blizz har inte börjat löpa än men förhoppningsvis börjar löpet snart. Hon kommer att flytta till oss då och det ska bli roligt att få ha henne hos oss hela sommaren och lite till, ja tills valparna har flyttat till sina nya hem. De är många härliga entusiastiska människor som väntar på valp från denna kull så nu håller vi alla tummar och tår att Blizz blir dräktig och får många underbara valpar :-)

Gemma, Blaser och Rio njuter av livet på landet. De saknar inte det minsta tillbaka till lägenheten i stan och det förstår man (inte vi heller faktiskt :-)

Fina Blaser chillar på tomten


Vi har fått några bilder från valpköpare från de senaste kullarna (M-kullen och GB-kullen) och kommer att lägga upp bilderna snart här på bloggen. Tack för dem!

Även vår kära lilla son trivs utmärkt på landet och han växer så att de knakar. Snart 3 månader, och enligt det senaste besöket på BVC så är han frisk, välutvecklad (alltid härligt att höra) och mycket tidig med allt han gör för sin ålder (speciellt motoriken ligger före jmf med bebisar i hans ålder). M a o kan vi förvänta oss en krypande och gående lilla kille rätt så tidigt....då blir det brådis dagar för mamma och pappa att hinna springa efter ;-)

Mammas lilla älskling!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar