onsdag 25 februari 2015

På väg mot ljusare tider

Uspenskijkatedralen i Helsingfors.
Det var fint och soligt där även om
det var lite kallt.
Sakta men säkert är vi på väg mot ljusare tider, hoppas att vintern är förbi för denna gång och man välkomnar våren att börja :-) Vi har tillbringat en helg i Helsingfors och träffat släktingar och vänner. Hundarna fick stanna hemma och hade haft det lika bra som vanligt hos olika hundvakter. Tusen tack för hjälpen igen!


Snart är det dags för GB-kullens röntgen som vi väntar med spänning, och även dags för deras BPH på Märsta-Sigtuna BK. Innan dess ska vi åka till norra dalarna en sväng och hälsa på valpköpare och vänner på Nordic Footprints där även Gemmas kullsyster Diana bor. Det vankas hundspann, kanske skidåkning, bastubadande och olika roliga utomhus aktiviteter med hundarna.

Planering för kommande valpkullar pågår för fullt och vi har bestämt oss för en hane till Minna nu, mer information kommer snart. Minna ska även ögonlysas inom kort. Hon började löpa en månad tidigare än planerad och löper alltså nu, vilket innebär att även hennes höstlöp (och planerad parning) kan bli aktuellt att tidigareläggas. D v s istället för att löpa i oktober, kan det hända att hon löper redan i augusti eller september.

Vi planerar också för en kull för 2016 vår/sommar, men mer information om den kommer först ut under sommaren. Håll utkik på bloggen om det aktuella händelserna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar