söndag 7 oktober 2012

Träningsträff

En mycket trevlig och givande träningsträff hade vi idag på Ekerö - tack alla som var med! Vi jobbade en hel del med stadga, fotgående och jaktlydnad i olika övningar. Även markerings övningar med alla hundar samt lite dirigeringar till dem som kommit så långt. Soligt och fint väder och engagerade valpköpare som ställer frågor, man kunde haft en sämre söndag :) Toppen bra jobbat med era hundar!

Gårdagen tillbringades på rapphönsjakt, även då i ett fantastiskt fint höstväder. Man behöver nästan lagra på känslan av dessa härliga höstdagar för att kunna värma sig med tanken på dem när vintern är som mörkast och kallast. För övrigt har det varit en intensiv och härlig höst med många jaktdagar för våra apportörer. Och än är säsongen inte slut.

På onsdag åker Bengt till Finland för att jaga älg som han brukar varje höst. Detta år är vistelsen dock lite kortare än vanligen, och han åter redan till Retrievermästerskapet i slutet av oktober. Susanna stannar hemma då det är några andjakter kvar denna månad och först och främst ett antal a-prov.


Hösten har så vackra färger nu.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar