tisdag 10 juli 2012

Hänt sen sist

Som tidigare konstaterats har det varit full fart hos oss den senaste tiden. Vi har haft många trevliga hundförare med sina duktiga hundar på träning, bl.a. förra veckan gänget som ska åka till England och tävla i CLA Game Fair http://www.gamefair.co.uk/. Mer om deras träning och tävling kan ni läsa på http://eurochallenge2012.bloggsida.se/ Lycka till Maria, Tina, Mia & Anne-Charlotte!

Fina Bonus
Flera trevliga bjudningar och middagar har vi också hunnit med både hemma och hos vänner  - tack till er alla för de fina kvällarna. Ett besök av Danmark fick vi också av Emma och Frederik och deras dotter Sofia (som Susanna är gudmor till). Vidare har vi varit och hälsat på Bonus som numera bor på Mörkö på en mysig bondgård och njuter av livet - det var härligt att träffa henne igen.


Bonus och Nova (D.Imperial Eagle) som även hon
kom på besök med sin matte Joanna.

Bonus var lika pigg & glad som hon alltid varit :)


Denna vecka jobbar Susanna på Försvarets Hundtjänstskola på Marma. Där finns även D.Gemmas Bilbo, D.Gemmas Birka samt D.Gemmas Minna med sina förare i olika funktioner. Gemma kunde inte "jobba" på Marma i år pga av löpet. Hon semestrar istället hos familjer Friman på Ingarö och Ljusterö och har det hur bra som helst.

Och i senaste numret av tidningen "Jakt och Jägare" finns ett reportage om andjakt där Henrik Karlsson som äger D.Bonnellis Eagle (Ticko) är med. Fortsatt trevlig sommar till alla!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar