tisdag 21 februari 2012

Hög tempo...

...fortsätter. Helgen var mycket trevlig med bl.a. besök från Dalarna, träff med Jukkas kullsyster Elsy (Lekking Black Fasu) - tack Torbjörn & Inga-Lill att ni kom! Även en toppen träningsdag med Karin T, Monica S, Göran & Helena - tack för er alla! Vem skulle tro att det gick så bra att grilla korv ute i februari :-)

Valparna växer och utvecklas. De har blivit avmaskade igen och ett flertal blivande valpköpare har varit på besök. Mycket social träning - det är bra det. Även utomhuspremiären är avklarad med bravur. Alla 8 valpar var nyfikna, orädda och busade glatt ute i trädgården. I början får de vara ute bara i mycket korta stunder såklart men det milda vädret är guld värd för vintervalpar. Bra för deras motorik och utveckling att få klättra och springa på större ytor och upptäcka andra typer av underlag än bara inomhusgolv.

Gemma sover i valprummet på nätterna och får träffa valparna vid mattider under dagarna men vill helst annars tillbringa tiden med de andra vuxna hundarna.  Hon tillåter inte längre diandet när som helst utan endast vid vissa utvalda stunder och talar om tydligt och klart vad är det som gäller när valparnas busandet blir för häftigt.Till helgen blir det kennelträning, valpköparbesök samt firande med släkten av Bengt som fyllde år några veckor sedan. Porträtt bilder på valparna ligger högst på önskelistan, målet är att fotografera under helgen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar