fredag 1 juli 2011

Flytt, Hundtjänstskolan mm.

Från och med idag bor jag och hundarna officiellt på Ekerö. Lägenheten i Farsta är såld, de flesta skåp är tömda och lösa prylar flyttade. Kvar är att flytta de stora möblerna och flyttstäda innan den nya ägaren har tillträde om ca 2 veckor. Det är mycket jobb i att flytta, puuuh...

Trött Rio somnade på båten när vi var ute och fiskade. Härlig förmåga att koppla av :-)
Lilla cockervalpen Rio har anpassat sig riktigt bra hos oss och jag kan bara konstatera att vilken otrolig charmig, trevlig och smart valp! Han simmar gärna, är orädd för alla terräng och underlag både ute och inne, lätt att få kontakt med, åker gärna bil och är redan rumsren (talar om när han behöver gå ut). Behöver jag tillägga att jag är väldigt nöjd med honom ;-)

Gemma och Blaser under skogspromenad
Gemma har åkt till Marma igen, där hon arbetar på Försvarets Hundtjänstskola i två veckor. Hon jobbar där som utbildningshund på årets ungdomskurser, vilket innebär att hon får en egen förare varje vecka som tar hand om henne och kör bl.a. patrullering, spår och uppletande med henne. På veckorna är hon stationerad i skogen men på helgerna bor hon i Paviljongen med den övriga staben, där även hennes dotter Birka håller hus med sin husse. Gemma brukar trivas ypperligt på Marma och är en tacksam hund att lånas till tjänsten då hon så gärna jobbar med olika förare i olika grenar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar