torsdag 19 januari 2023

Glory & Fill


Glory och Fill har haft lyckade dates under senaste dagar och vi håller tummarna för ett fint gäng valpar efter dem i mars!! På sidan Planerad kull finns nu bilder och information om hanhunden Fill. Om Glory kan man läsa mer om under sidan Labrador. 

Nu har vi även planerat om de egna hundarnas träning och provstarter i år. Intensiv år har vi framför oss men samtidigt spännande :-). Vi kommer att skriva mer allt eftersom på bloggen. 

Shelties Deana och Catja kommer att få börja träna mer intensivt nu viltspår och förhoppningsvis hinner vi få till några provstarter med dem redan under våren. Vädret är ju alltid lite avgörande hur blir det med proven, men vi hoppas att barmarken är kvar framöver och möjliggör provstarter och spårträning i autentisk provmiljö. 


6 kommentarer:

  1. Susanne å Lars19 januari, 2023

    Hurra! Så roligt att läsa om kärleksparet Glory och Fill! Nu väntar några nervösa och förväntansfulla månader! Vi håller alla tummar vi kan!

    SvaraRadera
  2. Malin & Petter19 januari, 2023

    Vilka glada nyheter! Nu hoppas vi att allt går vägen!

    SvaraRadera
  3. Vilka fina nyheter! Nu håller vi alla tummar att allt går bra. Ser fram mot en valp och en kompis till våran fina Doris i maj.

    SvaraRadera
  4. Anna och Markus19 januari, 2023

    Vad roligt att Glory och Fill fann tycke för varandra! Vi väntar med spänning och håller tummarna!

    SvaraRadera
  5. Tack för alla heja rop! Spännande väntan nu, vi hörs!

    SvaraRadera
  6. Så roligt att höra! Nu ser jag fram emot många valpbilder.❤️🐾🐾❤️

    SvaraRadera