Om ossFamiljen består av Susanna, Seppo och vår son Christopher. Tidigare hunderfarenheter har vi av raserna tax, setters, sankt bernhardshund och hovawart innan retrievern kom i bilden.

Susannas första retriever var en flatcoated retriever och genom henne vaknade intresset för apportering och jaktprov. År 2003 köpte Susanna sin första labrador och under samma år registrerades 
kennelnamnet Designerline. Kennelns första 
valpkull såg dagens ljus i september 2005.               

Kennelmatte med hundarna i
Roslagens skärgård.Hushållets hundar hösten 2020: Glory, Maya och Deana.
Fågeljakts debuten 2006 gav mersmak och sedan dess har det blivit en hel del jakter på and, fasan och rapphöns, ibland även jakt på skogsfågel. Labradorerna i huset tränas i apportering och startar på prov.

Flocken kompletterades med en jaktcockerspaniel under 2011. Tillsammans med honom njöt vi av riktigt fina jaktdagar under flera år och fick lärorika erfarenheter av arbetet med en stötande hund.

Shetland sheepdog introducerades i kenneln 2016. En härlig lättlärd liten hundras som passar till många olika hundsportens grenar. Våra shelties tränas i viltspår och ställs ut.

Kenneln finns i Rörvik på Väddö i hjärtat av den vackra Roslagen med fantastiska marker runt omkring. Välkommen till oss!     Kennel Designerline
Susanna Träskelin Friman
& Seppo Friman
                                        Gamla Rörviksvägen 6,                      
SE-764 93 Väddö
tlf. 076-760 6424
tlf. 0730-39 79 02
e-post: mail till oss